Преквалификация
Работиш рутинна работа без добри перспективи за кариерно развитие. Стани част от най-бързо растящият сектор в България, в който добрите условия на труд са задължителни, а допълнителните усилия които полагаш – възнаградени.
Гимназисти
Ти си ученик в гимназия и състезателна натура. Амбициозен си, интересуваш се от технологии и програмиране, но наученото в часовете по информатика не ти е достатъчно. Учи наравно с големите и излез с едни гърди напред пред връстниците си.
Фрийлансъри
Искаш да работиш за себе си, да си свободен и независим. Обичаш предизвикателството да създаваш решения за различни компании. Мечтаеш сам да избираш работата, с която да се захванеш. Придобий уменията, които могат да ти дадат всичко това.
Професионално развитие
Светът около теб се променя с напредването на технологиите. Живеем в 21 век и има много възможности за добра кариера, дори във Враца. Нашата академия предлага практическо обучение водено от опитни лектори.
info-pic
ПРОГРАМА

Ниво 1 - Увод в програмирането: Запознаване с важните термини, основи на програмирането, работа със среда за разработка, основни разбирания за версиите на кода. Език: Java.

tick
html-logo html-logo html-logo

Ниво 2 - Обектно програмиране: Структуриране на кода, работа с големи проекти, основни архитектури, работа с файлове и потоци от данни. Език: Java.

tick
html-logo html-logo

Ниво 3 - Качество на кода: Видове архитектури и използването им, боравене с релационни бази данни, многонишково програмиране, SOLID принципи. Език: Java.

tick
html-logo html-logo html-logo
Основното за курса
digi-icon
Продължителност
Занятията се провеждат два пъти седмично в удобно време, съобразено с работещи и ученици.
digi-icon
Трудност
Курсът е предназначен за начинаещи, но въпреки това е интензивен и е нужно да се полагат много усилия.
digi-icon
Практически насочен
Курсът включва малко теория и много практика. Всяко ниво завършва с изпит и финален проект.
digi-icon
Сертификат
Успешно покрилите 60% от критериите получават сертификат за участие, а тези над 80% - професионален сертификат.
digi-icon
Цена
Всяко едно ниво е 330лв, а целият курс - 900лв. Предлагаме и пълна стипендия. Курсът се плаща след втората лекция. Така можеш да прецениш дали курсът е за теб преди да платиш.
digi-icon
Менторска програма
Успешните курсисти имат възможност да работят заедно с опитен ментор по реален проект за НПО.
Кандидатстване
step
step
step
step
step
Процес
Последният ден за записване е 5ти октомври. От средата на септември, в рамките на месец, всеки кандидат ще получи имейл с дата и час за полагането на тест по английски, както и задача, която трябва да реализира самостоятелно у дома. Участниците ще имат около 2 седмици за реализирането на задачата и трябва да я пратят отново по имейл. Одобрените кандидати ще получат имейл на 14ти октомври с час и място на първото занятие.
Стипендии
ВСО предоставя стипендии за отличните кандидати. На 6ти октомври кандидатите ще получат имейл чрез който ще могат да изявят желание за стипендия. Те трябва да отговорят на него с мотивационно писмо. За желаещите ще се проведе интервю на 16.10. Избраните стипендианти ще бъдат обявени на 17.10 по имейл. Стипендиите ще важат и за трите модула от курса, ако стипендиантите поддържат висок успех.
Важни дати
  • 05.10 - Последен ден за кандидатстване
  • 06.10 - Имейл с информация за стипендиите
  • 12.10 - Последна дата за тест по английски
  • 13.10 - Последна дата за изпращане на задачата за самостоятелна работа
  • 14.10 - Уведомяване на избраните курсисти по мейл
  • 16.10 - Интервюта с кандидатите за стипендия
  • 17.10 - Уведомяване на избраните стипендианти по мейл
  • 19.10 - Първа безплатна лекция (задължителна)
  • 23.10 - Втора безплатна лекция (задължителна)
  • 29.10 - Краен срок за заплащане на модула
Начало на курса
Първата лекция на курса е планирана за 19ти октомври. На 14ти октомври одобрените кандидати ще получат имейл с часа и мястото ѝ. Първата и втората лекция са безплатни. Кандидатите могат да ги посетят без да заплащат таксата. За посещението на третата лекция, курсистът вече трябва да е заплатил модула или целият курс.
КАНДИДАТСТВАЙ