Преквалификация
Работиш рутинна работа без добри перспективи за кариерно развитие. Стани част от най-бързо растящият сектор в България, в който добрите условия на труд са задължителни, а допълнителните усилия които полагаш – възнаградени.
Гимназисти
Ти си ученик в гимназия и състезателна натура. Амбициозен си, интересуваш се от технологии и програмиране, но наученото в часовете по информатика не ти е достатъчно. Учи наравно с големите и излез с едни гърди напред пред връстниците си.
Фрийлансъри
Искаш да работиш за себе си, да си свободен и независим. Обичаш предизвикателството да създаваш решения за различни компании. Мечтаеш сам да избираш работата, с която да се захванеш. Придобий уменията, които могат да ти дадат всичко това.
Професионално развитие
Светът около теб се променя с напредването на технологиите. Живеем в 21 век и има много възможности за добра кариера, дори във Враца. Нашата академия предлага практическо обучение водено от опитни лектори.
info-pic
ПРОГРАМА

Ниво 1 - Увод в програмирането: Запознаване с важните термини, основи на програмирането, работа със среда за разработка, основни разбирания за версиите на кода. Език: Java.

tick
html-logo html-logo html-logo

Ниво 2 - Обектно програмиране: Структуриране на кода, работа с големи проекти, основни архитектури, работа с файлове и потоци от данни. Език: Java.

tick
html-logo html-logo

Ниво 3 - Качество на кода: Видове архитектури и използването им, боравене с релационни бази данни, многонишково програмиране, SOLID принципи. Език: Java.

tick
html-logo html-logo html-logo
Основното за курса
digi-icon
Продължителност
Занятията се провеждат два пъти седмично в удобно време, съобразено с работещи и ученици.
digi-icon
Трудност
Курсът е предназначен за начинаещи, но въпреки това е интензивен и е нужно да се полагат много усилия.
digi-icon
Практически насочен
Курсът включва малко теория и много практика. Всяко ниво завършва с изпит и финален проект.
digi-icon
Сертификат
Успешно покрилите 60% от критериите получават сертификат за участие, а тези над 80% - професионален сертификат.
digi-icon
Цена
Всяко едно ниво е 330лв, а целият курс - 900лв. Предлагаме и пълна стипендия. Курсът се плаща след втората лекция. Така можеш да прецениш дали курсът е за теб преди да платиш.
digi-icon
Менторска програма
Успешните курсисти имат възможност да работят заедно с опитен ментор по реален проект за НПО.
Кандидатстване
step
step
step
step
step
Процес
НОВО: Последният ден за записване е 10ти октомври. От средата на септември, в рамките на месец, всеки кандидат ще получи имейл с дата и час за полагането на тест по английски, както и задача, която трябва да реализира самостоятелно у дома. Участниците ще имат около 2 седмици за реализирането на задачата и трябва да я пратят отново по имейл. Одобрените кандидати ще получат имейл на 14ти октомври с час и място на първото занятие.
Стипендии
ВСО предоставя стипендии за отличните кандидати. Кандидатите ще получат имейл чрез който ще могат да изявят желание за стипендия. Те трябва да отговорят на него с мотивационно писмо. За желаещите ще се проведе интервю на 16.10. Избраните стипендианти ще бъдат обявени на 17.10 по имейл. Стипендиите ще важат и за трите модула от курса, ако стипендиантите поддържат висок успех.
Важни дати
  • НОВО: 10.10 - Последен ден за кандидатстване
  • 06.10 и 11.10 - Имейл с информация за стипендиите
  • 12.10 - Последна дата за тест по английски
  • 13.10 - Последна дата за изпращане на задачата за самостоятелна работа
  • 14.10 - Уведомяване на избраните курсисти по мейл
  • 16.10 - Интервюта с кандидатите за стипендия
  • 17.10 - Уведомяване на избраните стипендианти по мейл
  • 19.10 - Първа безплатна лекция (задължителна)
  • 23.10 - Втора безплатна лекция (задължителна)
  • 29.10 - Краен срок за заплащане на модула
Начало на курса
Първата лекция на курса е планирана за 19ти октомври. На 14ти октомври одобрените кандидати ще получат имейл с часа и мястото ѝ. Първата и втората лекция са безплатни. Кандидатите могат да ги посетят без да заплащат таксата. За посещението на третата лекция, курсистът вече трябва да е заплатил модула или целият курс.
КАНДИДАТСТВАЙ