fbpx
Tel:
Ел. поща: school@vratsasoftware.com

Дигитален маркетинг

Целта на обучението е да придобиете основни познания по дигитален маркетинг и да имате възможност да започнете стаж в дигитална агенция във Враца!

Курсът е практически ориентиран и лекторите са професионалисти в тази сфера. Общата продължителност е 4 месеца, като занятията ще са събота и неделя. Състои се от 3 модула: Основи на маркетинга, Създаване на съдържание онлайн, Рекламиране в Гугъл и Фейсбук. Всеки модул завършва с тест и проект.

Какво ще учим:

  • Основи на маркетинга с лектори Краси Енева и Мирена Тодорова. Краси Енева е е хон. ас преподавател в СУ „Св. Кл. Охридски“ по дигитален маркетинг с над 6 години практически опит в сферата на дигиталния маркетинг и работата със социални мрежи. Работила е в дигитални агенции като Proximity на BBDO. Има опит както с местни, така и с множество международни брандове и компании. Мирена Тодорова е е член на Съюза на учените в България, хон. ас. д-р в СУ „Св. Кл. Охридски“, Стопански факултет, лектор по маркетинг и дигитален маркетинг, с множество публикации по тази тема. Консултант на свободна практика на бизнес и НПО организации в сферата на маркетинга, ПР-a, рекламата, дигиталните комуникации и управлението на проекти.  Има над 10 години работен опит както в големи, така и в малки организации и обслужващи агенции за ПР и реклама.
  • Създаване на съдържание онлайн с лектор Йоана Христова. Йоана е журналист, писател и копирайтър, който вярва, че качественото съдържание стои в основата на всеки успешен бизнес. Завършила е журналистика в Холандия и е работила с редица международни медии и компании като BBC Knowledge, Lonely Planet, Sustain Europe и други. Владее и преподава норвежки и датски език
  • Рекламиране в Гугъл и Фейсбук с лектор Кирил Терзиев. Кирил се занимава с Дигитален Маркетинг от 10 години. След като завършва Магистър “Медии и Маркетинг“ в университета “Рихтер“ в Монпелие работи 7 години в дигиталните агенции Havas Digital и Armstrong в Париж. От 2013 г. развива собствен консултантски бизнес и работи с клиенти от Франция, Англия и България.

За кого: начинаещи – работещи, безработни, собственици на малък бизнес и гимназисти

Начало: февруари 2018 г

Къде: ИТ център, гр. Враца

Кандидатстване: 4 етапа

1 етап – електронна форма

2 етап – предварителни тестове (английски език и основни маркетинг познания)

3 етап – самостоятелна задача за работа вкъщи

4 етап – интервю/събеседване

Краен срок за кандидатстване: 11.02.2018 г

Дати за входящи тестове: 12-15 февруари 2018 г

Примерен тест по Английски език

Заявете желание: Записването приключи!

При проблеми или въпроси пишете на: school@vratsasoftware.com