fbpx
Tel:
Ел. поща: school@vratsasoftware.com

Работилница „Андроид приложения за хора без опит в програмирането“

На 1ви и 2ри април ще се проведе обучение на тема „Разработка на Андроид приложения“, подходящо за хора без опит до сега в програмирането.

Ако се интересувате от технологии, имате собствен лаптоп и Андроид телефон (или може да заемете такива за два дни), значи обучението е за вас. Обучението няма възрастова граница, стига да отговаряте на критериите във формата за записване. В рамките на два дни ще се научим да създаваме потребителски интерфейс за Андроид приложения, да го контролираме чрез код и да разпознаваме основни термини и концепции свързани с програмирането. Събитието се провежда като част от инициативата HackVratsa 2017 – състезанието за програмисти, където всеки може самостоятелно да покаже на какво е способен.

На края на първия ден вие ще сте създали свое приложение, което ще работи на вашия телефон и можете да споделите с приятелите си, а на края на втория ден ще го надградим и ще го използваме за поръчване на кафе и проверяване на времето.

Обученията ще бъдат целодневни, от 12 до 18 часа и ще се проведат в ИТ Център Враца на 1ви и 2ри април. До 48 часа след попълване на регистрацията ще получите имейл за удобрение или отказ. Местата са ограничени.

Максимален брой участници: 30
Необходим софтуер: Java JDK и Android Studio

Запиши се